رییس پلیس فتا:
سردار مجید گفت: بازنشر و انتشار نظرسنجی ها و یا نظرسازی کاذب درباره انتخابات و یا نامزد های انتخاباتی و یا انتشار مطالب علیه نامزد ها که از مجاری غیررسمی انعکاس پیدا می کند و مبدا آن مشخص نیست، جرم است.
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری گیلی نت، سردار وحید مجید در یک برنامه رادیویی اظهار کرد: با یکی از بزرگترین رویداد های جمهوری اسلامی پیش رو هستیم و این حماسه، مکمل حماسه پرشور و بی نظیر در بدرقه شهدای خدمت خواهد بود.
رییس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: تنظیم فعالیت کابران باید برمبنای قوانین باشد. کاربران باید دقت کنند که انتشار و بازنشر هرگونه محتوا به منظور تشویق، تحریک و یا ترغیت در خصوص کاهش و تحریم مشارکت دارای معاذیر قانونی و جرم است. همچنین دعوت به تجمع و تحصن و یا هر اقدامی که اخلال در انتخابات را به همراه داشته باشد و در فضای سایبری انجام شود جرم محسوب می شود.
وی اضافه کرد: بازنشر و انتشار یکسری نظرسنجی ها و یا نظرسازی کاذب که از مجاری غیررسمی انعکاس پیدا می کند و مبدا آن مشخص نیست، در خصوص انتخابات و یا نامزد های انتخاباتی و یا انتشار مطالب علیه نامزد های انتخاباتی تخریب، تهمت، توهین، افترا و بیان مطالب غیرواقع و یا غیراخلاقی هایی که در خصوص حریم شخصی نامزد ها می تواند اتفاق بیفتد جرم است.
مجید تصریح کرد: انتشار محتوای در خصوص تطمیع، ترغیب و یا تهدید افراد به خرید و فروش آرا و یا انتشار محتوا برای ایجاد رعب و وحشت برای کسانی که می خواهند رای بدهند. همچنین انتشار محتوا در خصوص نتایج آرا، شمارش آرا و نتایج انتخابات خارج از مراجع صلاحیت دار، این محور های اصلی است که کاربران در مواجه با اخبار و مطالب گفته شده دقت لازم را انجام دهند و به مراجع اصلی خبر توجه کنند.
رییس پلیس فتا فراجا عنوان کرد: نقد های سازنده برای یک انتخاباتی که باید با رقابت سالم و مشارکت برگزار شود لازم است؛ البته قانون اعلام کرده که یکسری شبکه های اجتماعی توسط قانون فیلتر شده که باید این موارد رعایت شود. البته در حال حاضر فضای انتخابات خوب و آرام است و تاکنون شکایت زیادی در این رابطه نداشتیم، چون در این سال ها چندین انتخابات داشتیم و قوانین تعریف شده و کابران هم آگاه شدند که اخبار دروغ و صحیح را تشخیص دهند.
وی ابراز کرد: با توجه به اینکه حوزه فضای سایبر در تمامی سطوح اجتماعی و حوزه های دولتی و خصوصی ما نفود پیدا کرده، لزوم افزایش سواد رسانه ای حتمی است. هر وزارتخانه ای دارای شرح وظایفی است که در فضای سایبر هم آن وظایف را برعهده دارد و افزایش سواد رسانه مردم در ان حوزه نیز به عهده همان دستگاه است، یعنی توزیع امنیت در فضای سایبر باید بین تمام حوزه های دارای مسیولیت انجام شود و به همان ترتیب نیز افزایش سواد رسانه مردم انجام شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "انتشار نظرسنجی های کاذب انتخاباتی در فضای مجازی جرم است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "انتشار نظرسنجی های کاذب انتخاباتی در فضای مجازی جرم است"، کلیک کنید.